Szabályzat

A Linkbarlang Linkgyűjtemény weboldalát bárki szabadon és ingyenesen használhatja, ajánlhat bele linket az alábbi feltételeknek eleget téve:

  • A linkgyűjteményben 1 URL csak egyszer küldhető be (beküldés előtt ajánlatos a kereső használata)
  • Egy webhelyről legfeljebb 3 linket jelenítünk meg (különböző cím, leírás és kategória)
  • Minimum 1 és legfeljebb 5 címke megadása engedélyezett, abban az esetben, ha valóban kapcsolódik a leírás tartalmához.
  • A leírás szövege legalább 50 szóból álló összefüggő szöveg. Személyes adatok és elérhetőségek, felsorolások és szövegrész ismétlések nélkül.
  • A beküldött linken nem található illegális és a kereső szabályzatát sértő vagy felnőtt tartalom, nem ügyfélkódos vagy átirányított link.
  • Egyoldalas, hirdetésekkel teli, kevés hasznos tartalommal rendelkező, és félkész oldalak ajánlását nem támogatjuk.


Kulcsszó halmozások, felsorolások sok helyesírási hiba, kizárólag másolt szövegek az ajánlás eltávolítását vonhatják maguk után.
A spammelő felhasználókat blokkoljuk és minden beküldött ajánlásukat töröljük!
A Linkbarlang Linkgyűjtemény szerkesztői és adminisztrátorai elhatárolódnak mindenféle illegális, törvényt- és/vagy közízlést sértő illetve felnőtt (18+) tartalmakra mutató linkek megjelenítésétől. A linkgyűjtemény szerkesztői fenntartják a jogot a beküldött tartalmak áthelyezésére, módosítására és a beküldési irányelveknek nem megfelelő ajánlások törlésére, szükség esetén a regisztrált felhasználó beküldési jogának megvonására.
A Linkbarlang Linkgyűjtemény szerkesztőinek jogában áll a beküldött tartalmakat módosítani, áthelyezni vagy indokolt esetben törölni. A beküldött tartalmakért a felelősség kizárólag a linkajánló személyét terheli, a linkgyűjtemény szerkesztői nem vállalnak felelősséget a megjelenített tartalmakért és az esetlegesen okozott bármilyen jellegű károkért. Megkérjük a linkgyűjtemény minden kedves látogatóját, hogy a szabályzatot elovasva és tudomásul véve, a feltételeknek megfelelően használja a linkgyűjteményt, ajánlja linkjét. Ellenkező esetben a többszöri szabályzatsértő felhasználók beküldési jogának felfüggesztése jogában áll a linkbarlang.info webhely tulajdonosának/adminisztrátorainak.